Arhiv 2009/2010‎ > ‎

Za starše

Predavanja / delavnice za starše

 

 

Datum: 11. 11. 2009

Spletna stran šole: Vsebina informacij in povezav na šolski spletni strani..

VODI: Mladen Tancer

 

Datum: 18. 11. 2009

Novosti in projekti: Kratka predstavitev projektov, šol v naravi za I. triado, naravoslovnih strokovnih ekskurzij in taborov s poudarkom na novostih: Tabor »Bravo vsi«, Naravoslovni tabor, Bljižnice do Evropskega oddelka, Pevska šola,…

VODI:  mag. Bojana Peruš Marušič

 

Datum: 25. 11. 2009

Projekti: Kratka predstavitev projektov, šol v naravi za II. in III. triado, ekskurzij in taborov s poudarkom na novostih: Tabori za nadarjene od 5. do 8. razreda.

VODI:  mag. Darko Hederih


Datum: 2. 12. 2009

Družine - enake in različne: Družina je naša prva enota skupnosti, v katero se otrok narodi in v kateri se uči – spoznavati sebe, ljudi okrog sebe in svet, ki ga obdaja. Otrok je podoba svoje družine.

VODI:  mag. Mojca Perić

 

Datum: 09. 12. 2009

Vsak potrebuje pravljice: Govorni razvoj otroka je odraz časa, v katerem živimo, in družine/okolja, v katerem je otrok vzgojen. Ustrezen zgled prinese tudi ustrezen govorni razvoj.

VODI:  mag. Mojca PerićDatum: 06. 01. 2010

Sodobni pristopi v OŠ: Prikaz dela na interaktivni tabli.

VODI:  Mladen Tancer


Datum: 20. 01. 2010

Pohvala, graja, kazen: Kdaj in kolikokrat pohvaliti, kdaj grajati, kako kaznovati – ali sploh kaznovati? Vse to so dileme vzgajanja otrok. Najdimo skupaj recepte.

VODI:  mag. Mojca Perić

 

Datum: 27. 01. 2010  

Prehrana na šoli: Seznanili se bomo z načinom prehrane na naši šoli. Imamo kar nekaj novosti ali«privilegijev« za naše učence. Poskrbimo za vse, tudi za tiste, ki imajo prehranske posebnosti. Poudarek dajemo tako kvaliteti hrane kakor tudi kulturnemu prehranjevanju. Ogledali si bomo prostore v katerih se hrana pripravlja in zaužije.                 

VODI:  Dijana Hauc Hoffmann

 


Datum: 03. 02. 2010

Vzgoja za samostojnost: Kaj otrok zmore in koliko zmore, koliko odgovornosti lahko prenese? Otroci veliko zmorejo, če jim dovolimo, da to tudi pokažejo in uporabijo.

VODI:  mag. Mojca Perić

 

Datum: 10. 02. 2010

Vstop v šolo: Kakšno znanje naj bi otrok imel ob vstopu v šolo? Kako postaneta šola in družina partnerja v razvoju vsakega posameznega otroka?

VODI:  mag. Mojca Perić

 

Comments